Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Mráz

CK Mráz

Staňkova 2007
390 02 Tábor
Telefon: +420 381 259 915
Web: http://www.ckmraz.cz
Email: ckmraz@ckmraz.cz

 

Cestovní kancelář Mráz pro své klienty už od roku 1990 připravuje zájezdy do krásného Chorvatského města Crikvenica ležícího naproti ostrovu Krk.

Oblast je známá svými čistými oblázkovými plážemi a možností vycházek v upravených parcích. Po celou dobu zůstává cestovka díky zájmu svých zákazníků věrna hotelu Slaven, jehož pokoje jsou sice trochu skromnější, ale to je více než vykompenzováno polohou velmi blízko moře, bujnou zelení, dobrým jídlem, křišťálově čistým mořem a krásným okolím. CK Mráz také nabízí několik výletů do okolí, mezi nimi návštěvu památky UNESCO, Plitvických jezer, starobylého města Vrbniku nebo kostela Sv. Juraje. Pokud nás neláká Chorvatsko, můžeme využít některého z nabízených pobytů ve Španělsku nebo v Řecku.

 

Další kontakty

Cestovní kancelář Mráz


Staňkova 2007, 390 02 Tábor,
tel. 381 259 915,
pracovní doba: 8,30 - 16,30, ve středu do 18,00

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Dovolená v Indii

Poznejte zemi rozdílných kultur a mystiky. Na poznávacích zájezdy s místními  českými průvodci procestujete to známé - Taj Mahal, Váranásí, Jaipur, Goa, ale i to neznámé.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.